share

Valtra G135 Versu Europas beste flerbrukstraktor

Under årets virtuelle «Tractor of the Year»-seremoni fredag 18. desember ble Valtra G135 Versu kåret til vinner i klassen «Best Utility». Den splitter nye G-serien er den første av 5.generasjon Valtra-traktorer på markedet.

– Vi er utrolig glade for at vår splitter nye serie og den første 5.generasjon Valtra-traktoren blir anerkjent som en av de beste traktorene på det europeiske markedet, sier Tor Jon Garberg, salgsjef Valtra i Norge.

Den gjeve «Tractor of the Year»-utmerkelsen tildeles av en gruppe uavhengige journalister innen landbruket for å kåre den beste traktoren på det europeiske markedet. Per Magne Tosse i Bedre Gardsdrift er det norske bidraget i juryen. Prisen gis i flere kategorier, og Valtra vant i klassen «Best Utility» – beste flerbrukstraktor – med over 70 hk, maksimalt fire sylindere og tillatt totalvekt inntil 10 tonn.

Valtra G-serie plasserer seg med sine 105 til 135 hk mellom de etablerte A og N-seriene. Den er en kompakt og kraftig landbrukstraktor med høy manøvrerbarhet, integrert frontlaster, god sikt og den prisbelønnede SmartTouch-terminalen.

– Steinar Tørriseng var den første kunden i verden som handlet en Valtra G-serie. Han kjøpte sin fra Eiksenteret Namsos under ValtraSmart Tour i høst. Vi har stor tro på at denne serien vil fortsette å gjøre det godt i året som kommer, understreker Garberg.