share

Valtra topper brukerundersøkelse

Det er liten tvil om at garanti- og serviceavtale er viktig for dagens traktorkunder. For et par år siden toppet Valtra Norsk Landbruks store undersøkelse om service, og nå topper de Bedre Gardsdrifts brukerundersøkelse.

Valtra har suverent lengst fabrikk-garanti med hele fem år, der de fleste andre merkene har ett eller to år. Garantien inkluderer også laster. Du må heller ikke betale en dyr egenandel, slik mange andre merker har, og du får ett års dekning for tilleggsutstyr. Med Valtra Connect kan traktoren fjerndiagnostiseres, noe som begrenser reisekostnader til et minimum. En av kundene som uttaler seg positivt om Valtra i Bedre Gardsdrifts store brukerundersøkelse er entreprenør Oscar Støre, som kjører en Valtra T234.

«Nå har den [traktoren] passert 2000 timer, og hittil har jeg ikke fått faktura på reparasjoner eller egenandeler, og jeg har alltid fått låne en traktor de gangene jeg har behøvd det. I brukerundersøkelsen ble det spurt om hvor mye jeg betaler for garantiordningen. For meg er dette ukjent fordi Valtra har fem års fabrikkgaranti,» uttaler Støre til Bedre Gardsdrift.

For Valtra har fabrikkgarantien vært viktig.

– Gode garantiordninger er viktig for dagens traktoreiere, som er avhengige av at utstyret er funksjonelt. Vi startet med fem års fabrikkgaranti 1. april 1999. Brukerundersøkelsen gir oss fantastiske tilbakemeldinger fra kundene våre, og vi kan bare ydmykt takke for det. Det legges også ned en stor innsats ute hos forhandlerne våre hver dag for at kundene skal føle seg ivaretatt på best mulig måte, sier salgssjef Tor Jon Garberg i Valtra.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!