share

INFORMASJON OM SELSKAPET

VÅR HISTORIE

OM VALTRA

PÅLITELIGE ARBEIDSMASKINER

Valtra Inc. utvikler, produserer og markedsfører Valtra-traktorer.

Valtra-traktorene er med sine nordiske røtter kjent for sin pålitelighet, allsidighet og brukervennlighet. Hver traktor skreddersys til kundens behov og er utviklet for å fungere i et av verdens tøffeste klima.

HVOR LIGGER VIRKSOMHETENE

Valtra er den ledende produsenten og serviceleverandøren i de nordiske landene og ett av de mest populære merkene i Latin-Amerika. Vi produserer traktorer ved våre fabrikker i Finland og Brasil. 

Flere enn 1700 ansatte jobber innen en rekke forskjellige deler av produksjon, utvikling og service rundt om i verden.

Valtra-traktorer selges nå i over 75 land. Se forhandlersøk-siden for å finne din lokale Valtra-representant. 

SUOLAHTI, FINLAND

Valtra-fabrikken ligger i Suolahti, midt i Finland. 

Fabrikkanlegget omfatter monteringsanlegg og transmisjonsfabrikk, utviklingssenter, Valtra Unlimited Studio, delelager og servicesenter og Atrium-kundeservicesenter. Valtras administrative kontorer ligger også i Suolathi-fabrikken.  

Valtra Oy Ab
Valmetinkatu 2
44200 SUOLAHTI

Tlf. +358 (0) 20 45 501
valtra.communications@agcocorp.com

MOGI DAS CRUZES, BRASIL

Valtra-fabrikken i Brasil er i Mogi das Cruzes i delstaten São Paulo. Fabrikkanlegget omfatter monteringsanlegg og transmisjonsfabrikk, og et komponentsenter som også monterer AGCO Power-motorer som brukes i Valtra traktorer. 

Valtra do Brasil S.A.
R. Cap. Francisco de Almeida, 695 – Vila Bras Cubas
Mogi das Cruzes – SP
08740-300
Brazil

Tlf. +55 11 4722-2350

HVORDAN VI DRIVER

PRINSIPPER

Hos Valtra utvikler, produserer og markedsfører vi maskiner med høy kvalitet, og i tillegg gir vi våre kunder bedre drift med våre lette og holdbare løsninger og tjenester som skreddersys den enkelte. Vårt ledende prinsipp er kontinuerlig forbedring av både produktene våre og driften vår kombinert med sterk fokus på å bevare miljøet og respektere helsen og sikkerheten til de ansatte og kundene våre.

VÅRE VERDIER

Våre verdier er fundamentet hos Valtra. De danner grunnlaget for våre avgjørelser og styrer vårt forhold til kundene, leverandørene, forhandlerne, moderselskapet, lokalsamfunnet og hverandre. Våre fem kjerneverdier er ansvarlighet, integritet, lagånd, gjennomsiktighet og respekt.

Ansvarlighet

Vi tar ansvar for vårt påvirkningsområde på samme måte som vår egen virksomhet.

Lagånd

Vi jobber hele tiden som team for å løse utfordringer.

Integritet

Vi gjør det vi sier. Vi har forpliktet oss på tiltak som er konsekvente, ærlige og pålitelige. 

Gjennomsiktighet

Vi skal levere alle opplysninger som trengs. Vi skal kommunisere på en åpen og ærlig måte. Vi setter pris på tilbakemeldinger. 

Respekt

Vi setter pris på den enkelte med deres egen kulturelle identitet. Vi er åpne for forskjeller. 

Historie

SIDEN 1951

Valtra har produsert traktorer siden 1951, men selskapets røtter går tilbake til 1800-tallet. Dagens Valtra-traktorer representerer en sammensmelting av to tradisjoner: Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM som igjen sporer sin virksomhet tilbake sitt opphav til Eskilstuna Mekaniska Werkstad grunnlagt av Theofron Munktell i 1832.

Helt fra begynnelsen har Valmet gjennomgått enorme endringer og enorm utvikling, ikke bare fordi navnet er endret fra Valmet og Valtra Valmet til Valtra, men også med sine innovative produkter og tjenester.

ØKO-VENNLIG DRIFT

NORDISK TRADISJON

Valtra holder på sine nordiske tradisjoner med sterk fokus på miljøvern og våre omgivelser. Ved alt fra våre produksjonsanlegg til utvikling av nye produkter søker vi proaktivt å øke hensynet til miljøet.  

VALTRA ER DEN ENESTE TRAKTORPRODUSENTEN I NORDEN

VALTRA ER EN GLOBALT MERKEVARE TILHØRENDE AGCO

Hovedkontoret til AGCO ligger i Duluth, Georgia, USA og er den globale lederen innen design, produksjon og distribusjon av landbruksløsninger og støtter mer produktiv jordbruk med sine komplette serier med utstyr og tilhørende tjenester. AGCO-produktene selges via fem kjernemerker, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® og Valtra® som støtter Fuse®-presisjonsteknologier og jordbruksoptimeringstjenester.  

Teknisk allsidighet og kvalitetsmessig design av produktene kombinert med sterk fokus på kundene, har gjort AGCO til det foretrukne valget blant fagfolk rundt om i verden.

www.agcocorp.com

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!