share

Stor interesse for den nye G-serien

Valtra SmartTour 2020 ble sparket igang på Namsos 28. august med verdenspremiere på den nye Valtra G-serien. Det har resultert i et titalls salg og ikke minst mange interesserte kunder over hele landet.

– Jeg kom hit til Leto-hallen for å se på G-serien. Jeg trenger en ny traktor og hadde sett litt på den største modellen i A-serien, men lurer litt på om ikke Valtra G135 kan være et godt alternativ, forteller Eirik Hamremoen Thengs.

Entreprenøren fra Hønefoss jobber med graving og massetransport og har to Valtra N111 og en Valtra A94. Han har dessuten eget gardsbruk og verksted og kom til Dal utenfor Eidsvoll for å prøvekjøre den nye G-serien.

 

 

Entreprenør Eirik Hamremoen Thengs fra Hønefoss har både Valtra A-serie og Valtra N-serie. Han mener G-serien er et interessant alternativ. Foto Lars Ovlien

– Valtra er solide traktorer og vi får god service fra Akershus Traktor. Den eldste Valtra-traktoren min har gått 9000 timer og da har jeg bare byttet olje og noen slitedeler. Jeg ser på G-serien som et stort teknologisk steg fremover på en så liten traktor. Førerhytta er lik A-serien, men fjæringen er mye bedre. Den fremstår som smidig og kompakt, med topp moderne teknologi. Ikke minst er den overraskende stille og behagelig å kjøre, så den er virkelig interessant for meg, understreker han.

Til sammen besøkte omtrent 1500 personer SmartTour 2020 i løpet av ni dager fra Namsos i nord til Hægeland utenfor Kristiansand i sør. Det resulterte i et titalls solgte G-serie-traktorer og mange gode tilbakemeldinger.

– Vi er veldig godt fornøyd med SmartTour 2020. Det var ekstra moro at det var verdenspremiere på den nye G-serien i Norge, og vi har hatt alle typer kunder innom for å prøvekjøre alle typer Valtra-traktorer, sier salgssjef Tor Jon Garberg, salgssjef Valtra.

Steinar Tørriseng (til høyre) var den første kunden i verden som handlet en Valtra G-serie. Her sammen med senterleder Stein Otterbekk i Eiksenteret Namsos under ValtraSmart Tour. Foto Truls Aasterud

Valtra-forhandlere i ny drakt

Maskinsenteret Sogndal har flyttet til nye og romsligere lokaler på Kaupanger med bedre plass til både traktorer, butikkvarer og verksted.

Vi gratulerer også Eiksenteret Hægeland, markeds­ledere med Valtra i Agder, med nye lokaler.