share

MØT OSS PÅ AGROTEKNIKK

14. - 17. november 2024

Se S-serien for første gang

Agroteknikk er landbrukets største og viktigste møteplass. Salgsrepresentanter fra hele landet og det norske Valtra-teamet kommer til NOVA Spektrum på Lillestrøm i november. Vi håper å treffe deg der!  

Dette er første gang vi viser frem viser S-serien offentlig i Norge. I tillegg har vi med hele modellserien på vår stand, og naturligvis utstyr fra Kesla og FMG (inkludert den nye HD-veiskrapen), samt Unlimited-utstyrte traktorer. Du kan også kjøpe ulike typer merchandise i vår pop-up butikk.

AGCO Finance vil også være på plass, med gode råd om finansiering. Her er alt du trenger å tenke på for å eie og bruke en traktor. 

SKANDINAVISK DESIGN

Valtras flaggskip, 6. generasjon S-serie, er designet og produsert i Finland. «The Boss» er vår kraftigste traktor, utviklet for avanserte operasjoner som setter pris på solid konstruksjon og høy ytelse, effektivitet, pålitlighet og lave totale eiekostnader. Den nye S-serien kommer med alle funksjoner du trenger for smart farming, beregnet på kunder som trenger automatisering og økt lønnsomhet.

Les mer

FMG veiskrape

De legendariske FMG-veiskrapene er populære redskap for å fjerne is og jevne veier. Den nye heavy duty veiskrapen fra FMG kompletterer utvalget for traktorer over 200 hk eller 10000 kg og er tiltenkt tunge arbeidsoppgaver.  

Les mer

Valtra-butikken

Som vanlig har vi egen merchandising-butikk på Agroteknikk. Her kan du finne julegaven til noen i familien, leker, baby klær, glass eller sengesett – for å nevne noe. Vi har også et utvalg arbeidstøy med refleks som beskytter deg i høstmørket.