share

Møt oss på Agroteknikk i november

Endelig kan vi invitere til Agroteknikk igjen – landbrukets største og viktigste møteplass. Årets arrangement går av stabelen 25. til 28. november i Norges Varemesse på Lillestrøm. Valtra finner du sammen med Akershus Traktor og Eiksenteret på stand E01-04.

– Vi gleder oss til å møte kundene våre igjen. Under årets arrangement kommer vi blant annet til å vise fram alle femtegenerasjon traktorer, toppmodellen S394, samt produkter og nyheter fra FMG og Kesla, forklarer salgssjef Tor Jon Garberg.

Det er strenge krav til smittevernet under arrangementet, noe som blir godt ivaretatt hos Norges Varemesse der Agroteknikk har 40 000 kvadratmeter boltreplass og et eget utendørstelt på 1400 kvadratmeter.  

– Vi har et eget teknologisenter inne i SmartTour-traileren til Valtra, som vil stå på standen vår. Det blir blant annet mulighet for en innføring i vår nye lasterapplikasjonen Lift & Load, som gjør hverdagen enklere og sikrere for den som bruker frontlaster. Det blir også mulig å kjøpe ulike Valtra-effekter, sier Garberg.

Under Agroteknikk kåres årets lærling hos de ulike kjedene. Fredag 26. november arrangeres det konferanse for og av kvinner i landbruket. Konferansier: Eva Nordlund, kommentator i Nationen. Du finner hele programmet her.

Billetter kjøper du på agroteknikk.no.

Se alle våre modeller

Under Agroteknikk kan du se alle våre femtegenerasjon-traktorer i A-, G-, N-og T-serien, samt toppmodellen S394.

Les mer her

Lift & Load

Den nye Precision Lift & Load-app-en gjør at traktorføreren kan bruke og måle lasteroppgaver på en helt ny måte. Under Agroteknikk kan du lære mer om Lift & Load inne i SmartTour-traileren. Velkommen!

Les mer her

KAMPANJERENTE: 0,49%

Under Agroteknikk kliner Valtra og AGCO Finance til med 0,49% kampanjerente første 12 måneder. Med på kjøpet får du tre måneder forsikring uten kostnad. Etter 12 måneder får du ordinær kampanjerente, for tiden 1,83% ved 60 måneder avtale, 2,43% opptil 84 måneder og 2,63% opptil 120 måneder. Ordinær rente er Nibor-basert. Tilbudet gjelder ved kjøp av ny Valtra og forutsetter ordinær kredittvurdering.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud Du møter AGCO Finance på vår stand på Agroteknikk.

Les mer om finansiering

Forhåndsregistrer deg i skjemaet under og vær med i trekningen om kule premier, inkludert en vattert Pendleton Valtra-jakke og andre effekter fra Valtra-butikken.