share

Valtra mest solgt i 2020

Vi er stolte over at Valtra er Norges mest solgte traktor i 2020. Med 596 solgte traktorer ender vi opp med en markedsandel på 22,9 prosent. Det er takket være dyktige medarbeidere i alle ledd, fra fabrikken i Finland til salg og service her hjemme.

– Det er ingen tvil om at 2020 har vært et annerledes år på alle måter og det har også preget traktormarkedet. Når det er sagt gleder vi oss over å være Norges mest solgte traktormerke igjen, akkurat som vi var i 2017, sier Tor Jon Garberg, salgssjef for Valtra i Norge.

Stadig flere velger nordisk design med fokus på brukervennlighet, kvalitet og lave driftskostnader. Valtra har de siste årene etablert seg som ett av Norges to største traktormerker og årets markedsandel på 22,9 prosent befester denne stillingen.

Valtra N174 er den mest solgte enkeltmodellen, men T234 og A114 selger også veldig bra. Den første Valtra G-serie er levert i Norge og det markerer starten på femte generasjon Valtra-traktorer. Vi gleder oss over at G135 ble kåret til Tractor of the Year i klassen for flerbrukstraktorer. I forbindelse med 70-årsjubileet i 2021 lanserer vi en helt spesiell Red Edition av Valtra T-serie og vi har tro på at vi har et utrolig spennende år foran oss, understreker Garberg.

Les mer om hva kundene våre mener om Valtra her (åpner i nytt vindu)