share

Valtra N-serie vant iF Design Award 2022

5. generasjon Valtra N-serie har vunnet iF Design Award 2022 for beste produktdesign med toppscore fra juryen. Denne siste designprisen viser N-seriens overlegenhet i sin klasse og befester Valtras enorme suksess i designkonkurransene.

Minste poengsum for å motta iF DESIGN AWARD i år var 270 poeng og Valtra N-serie nådde smått utrolige 405 poeng. Traktoren ble vurdert etter fem kriterier: produktidé, form, funksjon, differensiering og effekt – og alle gjorde et klart inntrykk på juryen.

iF Design Award er en hyllest til hvordan Valtra lytter til kundene sine og integrerer tilbakemeldinger i utformingen av traktorene.

– Det er en stor ære å motta prisen med så høye poengsummer. Å få toppscore på områder som funksjonalitet, som våre kunder også setter stor pris på, viser at vår målsetting om å tilby verdens beste traktoropplevelse gir resultater, sier Kimmo Wihinen, avdelingsleder, industriell design og brukeropplevelse.

iF Design Award er en av verdens mest prestisjefylte designpriser. iF-merket står for god design, både for forbrukere og designere, og har vært delt ut i Tyskland siden 1953. Rekordhøye 10 776 produkter og prosjekter var med i iF Design Award 2022. Alle deltakelser ble evaluert, diskutert og vurdert av 75 anerkjente internasjonale designeksperter.

iF Design er den andre utmerkelsen til Valtra N-serien på bare noen få uker. Traktoren ble i mars tildelt Red Dots designpris. Dette viser at ingen utfordring er for stor og ingen oppgave er for liten for N-serien.