Valtra SmartTouch med ny utmerkelse Pressemelding

07.02.2018
Valtra SmartTouch med ny utmerkelse
Valtras nye SmartTouch-armlene har mottatt iF Design Award, en av verdens mest prestisjefylte designpriser. I år deltok mer enn 6400 produkter fra 54 land i konkurransen. Vinnerne ble plukket ut av en internasjonal jury bestående av 63 eksperter.
– SmartTouch har nå vunnet både iF Design Award og Red Dot Award det siste året. Disse prisene er en anerkjennelse av hvor viktig det er med brukergrensesnitt som er funksjonelle og enkle i bruk for å opprettholde høy produktivitet i traktoren. De er også en anerkjennelse av vårt langsiktige forsknings- og utviklingsarbeid, som har satt en ny standard i bransjen. Ved å utvikle en ny type brukergrensesnitt for traktorer har teamet vårt oppnådd noe de virkelig kan være stolte av, sier Kimmo Wihinen, leder for Industrial Design & User Experience hos Valtra.

SmartTouch ble lansert i 2017. Både armlenet og brukergrensesnittet er svært enkelt i bruk. Kontrollene er logisk plassert innen rekkevidde, og det er lagt mye arbeid ned i ergonomi, brukerkomfort og enkelhet. Selv materialene er valgt spesielt med tanke på de ulike bruksområdene, for å støtte opp om totalopplevelsen.

Valtra har det siste året mottatt en rekke utmerkelser der SmartTouch har spilte en viktig rolle: Red Dot 2017, Tractor of the Year 2018 og Best Design 2018, samt Machine of the Year 2018. iF Design Award har blitt delt ut de siste 65 årene for eksepsjonelt designarbeid. Det er tyske iF International Forum.

Valtra SmartTouch med ny utmerkelse


« Tilbake til oversikten