Valtra mottar prestisjefylt GOOD DESIGN-utmerkelse Pressemelding

21.12.2016
Valtra mottar prestisjefylt GOOD DESIGN-utmerkelse
Valtra fortsetter sin suksessferd i internasjonale design-konkurranser. Fjerde generasjon Valtra T Serie har fått GOOD DESIGN™ utmerkelsen, som er verdens mest prestisjefylte, anerkjente og eldste design-utmerkelse siden 1950.
GOOD DESIGN™ dekker nye forbrukerprodukter over hele verden, der design, funksjonalitet og nytenkning er i en særklasse. Utmerkelsen deles ut årlig av The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbeid med the European Centre for Design and Architecture.

– Å motta GOOD DESIGN-utmerkelsen kroner den store suksessen til den nye generasjonen traktorer. Det virker nesten utrolig at de samme produktene som har vunnet nesten alle tenkelige utmerkelser de siste to årene, samtidig har vist seg å bli storselgere og særdeles godt mottatt blant våre kunder. Valtra har lagt ned store ressurser i designet av disse produktene, og personlig føler jeg det har vært et privilegium å være involvert i prosjektet helt fra starten. Uten en særdeles god teamfølelse, mot til å gjøre ting på nye måter og gode partnere hadde ikke dette vært mulig. Den største takken går til alle som har vært involvert i prosjektet, sier Kimmo Wihinen, ansvarlig for design og brukeropplevelse hos Valtra traktorer.

GOOD DESIGN™ utmerkelsen ble etablert i Chicago i 1950 av Eero Saarinen, Charles and Ray Eames and Edgar Kaufmann, Jr.
Den offisielle prisutdelingen foregår i New York 27. januar 2017.

Bilder: Valtra T Series design bilder (2)

Les mer på nett:
https://chi-athenaeum.org/
www.europeanarch.eu
https://chi-athenaeum.org/industrial-2016/2016/12/03/valtra-t4-2014/

Valtra mottar prestisjefylt GOOD DESIGN-utmerkelse


« Tilbake til oversikten