Valtra i byen Mer urban en de fleste

Valtra i byen Mer urban en de fleste

Andre ting å gjøre også? Se hvordan Valtra kan hjelpe deg med det:

Pålitelig uansett vær

Valtra har lang erfaring i å levere pålitelige, funksjonelle traktorer til kommune- og veivedlikeholdssektoren. Valtra heavy-duty modeller dekker slike behov i alle sesonger. I regn eller solskinn. I snøstorm og stille. Enten du kjører en feiemaskin langs støvete, varme veier eller brøyter og rydder snø gjennom kalde vintre, så er Valtra en pålitelig og effektiv partner. Valtra traktorer er et fornuftig valg for kommunale etater. Det er en effektiv universalmaskin med stort redskapsutvalg for nær sagt en hver aktuell oppgave.  
Tilbake til toppen
Velg størrelse

Velg størrelse - A.N.T.S.

Valtra har trolig markedets største utvalg når det gjelder hydraulikkløsninger. Dermed kan en lang rekke hydraulisk drevne redskaper tas i bruk uten videre.

Enten du kjører redskaper for slått og gresshøsting eller jobber som entreprenør så kan du stole på at våre traktorer har oljekapasitet til å løse de oppgavene du står foran.

Hjemme langs veien

Hjemme langs veien

Valtras N serie er kraftige, effektive maskiner for kommunesektorens vedlikeholdsoppgaver sommer som vinter. Traktorene i N-serien kjenner seg hjemme langs veien, på byggeplasser, på fortauet og på sykkelstiene.

Gir- og hydraulikksystemer er avanserte, men enkle å betjene. Sammen med turbinkløtsjen på HiTech og Advance modellene er dette traktorer som er de absolutt beste når det gjelder frontlasterjobber. Valtra ARM armlene er like på Advance, Versu og Direct modellene. Her er alt du trenger av betjening og det er lett for en fører å gå fra en traktor til en annen.
HiTech og Advance modellene leveres også med en ekstra 150 l drivstofftank i stål.

Les mer om N serien

En sterk og anvendelig partner i byen

En sterk og anvendelig partner i byen

Valtra A serie er kjent for sin robuste konstruksjon og pålitelighet – de er sterke, lette og svært anvendelige.

Liten svingradius, stor bakkeklaring og lavt førerhus gjør traktorene i A serien spesielt anvendelige i byer og trange steder.
 
Traktorene i A serien er trolig best i klassen når det gjelder oppgaver med frontlaster.

Tunge vinnere på vedlikeholds- og anleggssektoren

Tunge vinnere på vedlikeholds- og anleggssektoren

Valtra T serie traktorer er kongen blant traktorene til tunge kommunale vedlikeholdsoppgaver. Du finner ikke maken til komfort, anvendelighet og produktivitet.

Med riktig utstyr er det bruk for dem året rundt. Sommer som vinter, i parker, åpne grøntområder, gater, veier og på flyplasser.

Les mer om T serien

En solid pakke

En solid pakke

De pålitelige traktorene i S serien er utviklet som et resultat av perfekt integrasjon og sans for detaljer. En kombinasjon av perfekte motorer og girkasser, nyeste design og optimal brukervennlighet gjør traktorene i S-serien forskjellige fra hva annet du måtte ha prøvd tidligere.  

Nøkkeldata:

  • AGCO Power 84 AWF motor: En finsk kraftpakke og en ener i verden!
  • AVT transmisjon: Markedslederen som tilfredsstiller dine tøffeste krav.
  • Ergonomisk: Romslig, luftavfjæret førerhus og Valtra ARM.
  • TwinTrac: Vendbar førerplass med reverssystem for kjøring i begge retninger øker anvendeligheten og produktiviteten ytterligere.
  • Med AutoGuide Ready: AutoGuide Ready for presisjonsarbeid er standard.

Les mer om S serien

FMG og Valtra

FMG er en sterk og pålitelig Valtra-partner som produserer redskap for veivedlikehold og kommunal sektor. Mange FMG produkter er utviklet i nært samarbeid med Valtra og noen redskaper er produsert kun for bruk med Valtra traktorer.

Valtra LH LINK er en prisbelønnet, ny generasjon frontmontert 3-pkt som løfter hele 3,5 tonn. Den er festet til traktorens ramme i et vertikalt hengslet punkt så den svinger med hjulene og passer perfekt til alle aktuelle redskaper.