KREFTER OG
ANVENDLIGHET
I SKJØNN FORENING

KREFTER OG
ANVENDLIGHET
I SKJØNN FORENING

Versu

Fem-skritt Powerskift, lastfølende hydraulikk og fantastisk førerkomfort.

Direct

Effektiv og ergonomisk CVT og lastfølende hydraulikk.

HiTech 5

Brukervennlig fem-trinns Powerskift og åpen senter hydraulikk.

HiTech

Brukervennlig fem-trinns Powerskift og åpen senter hydraulikk.

Valtra N-serien

Valtra N-serien er traktorer som kombinerer det aller beste av ytelse og spesifikasjoner i en balansert og funksjonell pakke.

Produktivitet krever allsidighet

Valtra N-serien representerer den nordiske praktikeren på sitt beste, og oppfordrer til bruk året rundt selv under de mest krevende forhold.

N Serien, med sitt kompakte design dekker effektområdet opp til 163 hestekrefter, og er den ideelle løsningen for de fleste oppgaver for både husdyr- og planteproduksjon. Den er også særdeles godt egnet for kommunal sektor og skogsdrift. Denne allsidigheten er i tråd med Valtra's filosofi.  


Last ned brosjyre [8.62 MB]

N-serien – nøkkeldata

 • Meget velegnet til frontlasterarbeid
 • Pålitelige AGCO Power motorer i alle modeller
 • Romslig og ergonomisk førerhus med fantastisk sikt i alle retninger
 • Valtra Arm - ergonomisk plasserte betjeningsdetaljer på Versu- og Direct modellene
 • Svært stille førermiljø med støynivå under 70 dBa
 • TwinTrac førerhus for begge kjøreretninger kan leveres på alle modellene
 • AgCommand™ telemetrisk system kan monteres som ekstrautstyr
Tilbake til toppen

Fire traktormodeller for kravfulle brukere

N-serien leveres i fire ulike modeller: VersuDirectHiTech 5 og HiTech.

Versu - Komfort

 • Fem Powerskift gir - 30 hastigheter i her retning
 • Ergonomisk Valtra Arm med full kontroll av Powershift, hastighet, hydraulikk, tre-punkt og U-pilot vendeteigsautomatikk.
 • Lettkjørt og komfortabel med automatiske girfunksjoner og bremseforsterker
 • Lastfølende hydraulikk med 115 l/min eller 160 l/min som tilleggsutstyr.
 • Adskilt hydraulikk- og girolje
 • Automatisk styring og telemetrisystemer kan leveres som ekstrautstyr

Har du en N Serie Versu traktor?
Finn informasjon om traktoren din

Modell Maks. effekt hk (kW)
standard/boost
Maks. dreiemoment Nm
standard/boost
Oljemengde l/min
standard (ekstra)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 115 (160)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 115 (160)
N163 163 (120) / 171 (126) 650 / 700 115 (160)
Belastningsdata for disse modellene
open

Finn ut hvordan en Versu traktor kan tilpasses dine behov.

Jordbearbeiding og transport

Enda mer komfort på jobben
For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med forakselfjæring og førerhusfjæring. Automatisk klimaanlegg og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med forakselfjæring og førerhusfjæring. Automatisk klimaanlegg og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

Valtra yter det som trengs også når det gjelder trekkraft
I tilfeller der traktorens standard vekt er for liten kan traktorene leveres med tilleggsvekt i buken, hjul- eller frontvekter direkte fra fabrikken. Det veiavhengige kraftuttaket gjør traktoren mer anvendelig til en rekke oppgaver. Der lokale forskrifter tillater det, leveres de større traktorene i N-serien med kjørehastigheter opptil 50 km/t. Veidekk kan spesifiseres og leveres direkte fra fabrikk

Minimal fare for skade og ulykker
Valtra traktorer har en rekke innebygde sikkerhetsdetaljer som lett tilgjengelig førerhus, sikkerhetsbelte, ergonomisk plasserte spaker, pedaler og instrumenter, hydrauliske våte skivebremser og traktorens hovedbryter. Traktoren har også en rekke andre sikkerhetsdetaljer som kan forebygge og hindre skader og ulykker. Pneumatisk tilhengerbrems kan leveres i de land der dette er lovlig. Førerhuset kan leveres med brannslukker, nødbrems, roterende varsellys, ekstra Xenon arbeidslys og mye annet.

 

Arbeid på jordet

Enda mer komfort på jobben
Traktorene i N serien kan leveres med fjæring på foraksel og førerhus og en rekke andre komfortsystemer for førerhuset. Når man kjører med slåmaskiner og TwinTrac reverssystem bedres ikke bare ergonomien, men arbeidet går også fortere og blir mer pressist.

Komfort også med tung redskap:
Valtra traktorer leveres også med et stort utvalg av trepunktsløft såvel bak som foran. Traktorenes meget gunstige vekt-effekt-forhold kan tilpasses store og tunge redskaper ved hjelp av tilleggsvekter. Vektene kan monteres foran, bak, i buken eller på hjulene eller i kombinasjon. Ekstra hydraulikkapasitet er en stor fordel på Valtra traktorene. ISOBUS kommunikasjon gir deg full kontroll over redskaper både foran og bak.

Større utbytte og raskere, mer presist arbeid
En kraftig 4-sylindret traktor som N163 eller N143 kan brukes der en ellers hadde valgt en større 6-sylindret. Det reduserer jordpakkingen.
Velger du i tillegg en Valtra med Auto-Guide 3000 automatisk styring kjører du uten overlapping og helgedager og jordpakkingen reduseres ytterligere.
With Valtra TwinTrac spares mye tid (dokumentert opp til 24 timer i sesongen) ved at du kjører like effektivt i begge retninger.

Arbeid med frontlaster

Myk start og stopp
Traktorene i N serien har automatiske girkasser som reduserer behovet for å gire. En kombinasjon av programmerbart vendegir og HiTrol turbinkløtsj gjør start og stopp både mykt og presist.

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre de fleste oppgavene på gården. Et stort utvalg av forskjellige frontlastere og utstyr til disse kan leveres direkte fra fabrikk. Det er meget enkelt å koble lasteren på og av.

Perfekt kontroll selv der det er liten plass
Traktorene i N serien er kompakte, effektive og lettkjørte selv på trange steder. Fabrikkmonterte Valtra frontlastere passer perfekt til traktorens egenskaper. Hjulene har fullt utslag for sving og pendling og traktorenes beskjedne svingradius beholdes selv om med frontlaster.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Offentlig virksomhet og anlegg

Enda mer komfort på jobben
For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med førerhusfjæring og heavy-duty foraksel med fjæring. Automatisk klimaanlegg, Valtra Evolution sete og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med førerhusfjæring og heavy-duty foraksel med fjæring. Automatisk klimaanlegg, Valtra Evolution sete og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre en rekke ulike oppgaver. Derfor kan traktoren utnyttes fullt ut hele året. En lang rekke utstyr leveres ferdig montert fra fabrikk. Slik blir Valtra en all-rounder for anlegg og offentlige etater. Eksempler på dette er førerhus med ekstra sikt til siden, Valtra LHLINK trepunkt foran, frontlaster, kraftuttak foran, veidekk, anleggsdekk, ISOBUS kommunikasjon med redskap og mye annet.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med tilhengerbremsventil, et eller to roterende varsellys, sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Skogbruk

Spesialiserte traktorer med høy annenhåndsverdi
I sesongbetont skogsarbeid er en Valtra skogstraktor et godt alternativ til spesialiserte skogsmaskiner. Valtra med partnere tilbyr et stort utvalg av utstyr og redskap som gjør din Valtra til en meget allsidig skogsmaskin.

Pålitelig og sikker i all slags terreng
Valtra traktorer er laget med en struktur og en utforming som gjør dem meget egnet som skogstraktorer. Høy bakkeklaring, flat buk, ypperlig sikt fra førerhuset, enestående ergonomi og 180 grader vendbart førersete er Valtra standard. I tillegg kan du spesialbestille det du ellers måtte trenge. Ekstra stålbuk, stålramme rundt tanken, spesialdesignet skogsførerhus, spesielle skogsdekk og mye annet.


Stor hydraulisk effekt skaper maksimale resultater
Alle traktorene i N serien kan leveres med ekstra stor hydraulikkpumpe. Hvis du trenger ekstra hydraulikkapasitet kan Valtras partnere levere en frontmontert pumpe som leverer så mye du måtte ønske for de redskaper du måtte ha med ekstra stort oljebehov.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Tilbake til toppen

Direct - Trinnløse krefter

 • Effektiv, finskprodusert, konstant variabel girkasse
 • Fantastisk drivstofføkonomi: Traktoren justerer motorturtallet automatisk etter i forhold til belastningen og velger det laveste, mest økonomiske turtallet.
 • Full kontroll og høy trekkraft selv ved så lav hastighet som 10 m/t.
 • Ergonomisk Valtra Arm med full kontroll av CVT, hastighet, hydraulikk, tre-punkt og U-pilot vendeteigsautomatikk.
 • Lastfølende hydraulikk med 115 l/min eller 160 l/min som tilleggsutstyr.
 • Adskilt hydraulikk- og girolje
 • Automatisk styring og telemetrisystemer kan leveres som ekstrautstyr

Har du en N Serie Direct traktor?
Finn informasjon om traktoren din

Modell Maks. effekt hk (kW)
standard/boost
Maks. dreiemoment Nm
standard/boost
Oljemengde l/min
standard (ekstra)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 115 (160)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 115 (160)
N163 163 (120) / 171 (126) 650 / 700 115 (160)
Belastningsdata for disse modellene
open

Finn ut hvordan en Direct traktor kan tilpasses dine behov.

Jordbearbeiding og transport

Enda mer komfort på jobben
For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med førerhusfjæring og heavy-duty foraksel med fjæring. Automatisk klimaanlegg, Valtra Evolution sete og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med førerhusfjæring og heavy-duty foraksel med fjæring. Automatisk klimaanlegg, Valtra Evolution sete og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

Valtra yter det som trengs også når det gjelder trekkraft
I tilfeller der traktorens standard vekt er for liten kan traktorene leveres med tilleggsvekt i buken, hjul- eller frontvekter direkte fra fabrikken. Det veiavhengige kraftuttaket gjør traktoren mer anvendelig til en rekke oppgaver. Der lokale forskrifter tillater det, leveres de større traktorene i N-serien med kjørehastigheter opptil 50 km/t. Veidekk kan spesifiseres og leveres direkte fra fabrikk

Minimal fare for skade og ulykker
Valtra traktorer har en rekke innebygde sikkerhetsdetaljer som lett tilgjengelig førerhus, sikkerhetsbelte, ergonomisk plasserte spaker, pedaler og instrumenter, hydrauliske våte skivebremser og traktorens hovedbryter. Traktoren har også en rekke andre sikkerhetsdetaljer som kan forebygge og hindre skader og ulykker. Pneumatisk tilhengerbrems kan leveres i de land der dette er lovlig. Førerhuset kan leveres med brannslukker, nødbrems, roterende varsellys, ekstra Xenon arbeidslys og mye annet.

Arbeid på jordet

Enda mer komfort på jobben
Traktorene i N serien kan leveres med fjæring på foraksel og førerhus og en rekke andre komfortsystemer for førerhuset. Når man kjører med slåmaskiner og TwinTrac reverssystem bedres ikke bare ergonomien, men arbeidet går også fortere og blir mer pressist.

Komfort også med tung redskap:
Valtra traktorer leveres også med et stort utvalg av trepunktsløft såvel bak som foran. Traktorenes meget gunstige vekt-effekt-forhold kan tilpasses store og tunge redskaper ved hjelp av tilleggsvekter. Vektene kan monteres foran, bak, i buken eller på hjulene eller i kombinasjon. Ekstra hydraulikkapasitet er en stor fordel på Valtra traktorene. ISOBUS kommunikasjon gir deg full kontroll over redskaper både foran og bak.

Større utbytte og raskere, mer presist arbeid
En kraftig 4-sylindret traktor som N163 eller N143 kan brukes der en ellers hadde valgt en større 6-sylindret. Det reduserer jordpakkingen.
Velger du i tillegg en Valtra med Auto-Guide 3000 automatisk styring kjører du uten overlapping og helgedager og jordpakkingen reduseres ytterligere. Med
Valtra TwinTrac
spares mye tid (dokumentert opp til 24 timer i sesongen) ved at du kjører like effektivt i begge retninger.

Arbeid med frontlaster

Myk start og stopp
Traktorene i N serien har automatiske girkasser som reduserer behovet for å gire. En kombinasjon av programmerbart vendegir og HiTrol turbinkløtsj gjør start og stopp både mykt og presist.

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre de fleste oppgavene på gården. Et stort utvalg av forskjellige frontlastere og utstyr til disse kan leveres direkte fra fabrikk. Det er meget enkelt å koble lasteren på og av.

Perfekt kontroll selv der det er liten plass
Traktorene i N serien er kompakte, effektive og lettkjørte selv på trange steder. Fabrikkmonterte Valtra frontlastere passer perfekt til traktorens egenskaper. Hjulene har fullt utslag for sving og pendling og traktorenes beskjedne svingradius beholdes selv om med frontlaster.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Offentlig virksomhet og anlegg

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre en rekke ulike oppgaver. Derfor kan traktoren utnyttes fullt ut hele året. En lang rekke utstyr leveres ferdig montert fra fabrikk. Slik blir Valtra en all-rounder for anlegg og offentlige etater. Eksempler på dette er førerhus med ekstra sikt til siden, Valtra LHLINK trepunkt foran, frontlaster, kraftuttak foran, veidekk, anleggsdekk, ISOBUS kommunikasjon med redskap og mye annet.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med tilhengerbremsventil, et eller to roterende varsellys, sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Skogbruk

Spesialiserte traktorer med høy annenhåndsverdi
I sesongbetont skogsarbeid er en Valtra skogstraktor et godt alternativ til spesialiserte skogsmaskiner. Valtra med partnere tilbyr et stort utvalg av utstyr og redskap som gjør din Valtra til en meget allsidig skogsmaskin.

Pålitelig og sikker i all slags terreng
Valtra traktorer er laget med en struktur og en utforming som gjør dem meget egnet som skogstraktorer. Høy bakkeklaring, flat buk, ypperlig sikt fra førerhuset, enestående ergonomi og 180 grader vendbart førersete er Valtra standard. I tillegg kan du spesialbestille det du ellers måtte trenge. Ekstra stålbuk, stålramme rundt tanken, spesialdesignet skogsførerhus, spesielle skogsdekk og mye annet.

Stor hydraulisk effekt skaper maksimale resultater
Alle traktorene i N serien kan leveres med ekstra stor hydraulikkpumpe. Hvis du trenger ekstra hydraulikkapasitet kan Valtras partnere levere en frontmontert pumpe som leverer så mye du måtte ønske for de redskaper du måtte ha med ekstra stort oljebehov.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

HiTech 5 - Brukervennlig Powershift

 • Fem Powerskift gir - opp til 30 hastigheter i begge retninger
 • Girspaken er erstattet med trykknapper på et ergonomisk utformet fast håndtak.
 • Lettkjørt og komfortabel med automatiske girfunksjoner
 • Skifter automatisk mellom de fire seriene – girspaker blir overflødig
 • HiTrol turbinkløtsj kan leveres. Det gir enda mykere start og stopp
 • Åpent senter system, mekanisk betjente ventiler
 • Hydraulikk med 73 l/min eller 90 l/min som tilleggsutstyr

Har du en N Serie HiTech 5 traktor?
Finn informasjon om traktoren din

Modell Maks. effekt hk (kW)
standard/boost
Maks. dreiemoment Nm
standard/boost
Oljemengde l/min
standard (ekstra)
N93 99 (73) /- 430/- 73 (90)
N103 111 (82) / - 465/- 73 (90)
N103.4 111 (82) / 121 (89) 460/490 73 (90)
N113 124 (91) / 130 (96) 510/530 73 (90)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 73 (90)
Belastningsdata for disse modellene
open

Finn ut hvordan en HiTech 5 traktor kan tilpasses dine behov.

Jordbearbeiding og transport

Valtra yter det som trengs også når det gjelder trekkraft
I tilfeller der traktorens standard vekt er for liten kan traktorene leveres med tilleggsvekt i buken, hjul- eller frontvekter direkte fra fabrikken. Det veiavhengige kraftuttaket gjør traktoren mer anvendelig til en rekke oppgaver. Der lokale forskrifter tillater det, leveres de større traktorene i N-serien med kjørehastigheter opptil 50 km/t. Veidekk kan spesifiseres og leveres direkte fra fabrikk

Minimal fare for skade og ulykker
Valtra traktorer har en rekke innebygde sikkerhetsdetaljer som lett tilgjengelig førerhus, sikkerhetsbelte, ergonomisk plasserte spaker, pedaler og instrumenter, hydrauliske våte skivebremser og traktorens hovedbryter. Traktoren har også en rekke andre sikkerhetsdetaljer som kan forebygge og hindre skader og ulykker. Pneumatisk tilhengerbrems kan leveres i de land der dette er lovlig. Førerhuset kan leveres med brannslukker, nødbrems, roterende varsellys, ekstra Xenon arbeidslys og mye annet.

Arbeid på jordet

Enda mer komfort på jobben
Traktorene i N serien kan leveres med fjæring på foraksel og førerhus og en rekke andre komfortsystemer for førerhuset. Når man kjører med slåmaskiner og TwinTrac reverssystem bedres ikke bare ergonomien, men arbeidet går også fortere og blir mer pressist.

Større utbytte og raskere, mer presist arbeid
En kraftig 4-sylindret traktor som N163 eller N143 kan brukes der en ellers hadde valgt en større 6-sylindret. Det reduserer jordpakkingen.
Velger du i tillegg en Valtra med Auto-Guide 3000 automatisk styring kjører du uten overlapping og helgedager og jordpakkingen reduseres ytterligere.
Med Valtra TwinTrac spares mye tid (dokumentert opp til 24 timer i sesongen) ved at du kjører like effektivt i begge retninger.

Komfort også med tung redskap:
Valtra traktorer leveres også med et stort utvalg av trepunktsløft såvel bak som foran. Traktorenes meget gunstige vekt-effekt-forhold kan tilpasses store og tunge redskaper ved hjelp av tilleggsvekter. Vektene kan monteres foran, bak, i buken eller på hjulene eller i kombinasjon. Ekstra hydraulikkapasitet er en stor fordel på Valtra traktorene. ISOBUS kommunikasjon gir deg full kontroll over redskaper både foran og bak.

Arbeid med frontlaster

Myk start og stopp
Traktorene i N serien har automatiske girkasser som reduserer behovet for å gire. En kombinasjon av programmerbart vendegir og HiTrol turbinkløtsj gjør start og stopp både mykt og presist.

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre de fleste oppgavene på gården. Et stort utvalg av forskjellige frontlastere og utstyr til disse kan leveres direkte fra fabrikk. Det er meget enkelt å koble lasteren på og av.

Perfekt kontroll selv der det er liten plass
Traktorene i N serien er kompakte, effektive og lettkjørte selv på trange steder. Fabrikkmonterte Valtra frontlastere passer perfekt til traktorens egenskaper. Hjulene har fullt utslag for sving og pendling og traktorenes beskjedne svingradius beholdes selv om med frontlaster.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Offentlig virksomhet og anlegg

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre en rekke ulike oppgaver. Derfor kan traktoren utnyttes fullt ut hele året. En lang rekke utstyr leveres ferdig montert fra fabrikk. Slik blir Valtra en all-rounder for anlegg og offentlige etater. Eksempler på dette er førerhus med ekstra sikt til siden, Valtra LHLINK trepunkt foran, frontlaster, kraftuttak foran, veidekk, anleggsdekk, ISOBUS kommunikasjon med redskap og mye annet.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med tilhengerbremsventil, et eller to roterende varsellys, sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Skogbruk

Spesialiserte traktorer med høy annenhåndsverdi
I sesongbetont skogsarbeid er en Valtra skogstraktor et godt alternativ til spesialiserte skogsmaskiner. Valtra med partnere tilbyr et stort utvalg av utstyr og redskap som gjør din Valtra til en meget allsidig skogsmaskin.

Pålitelig og sikker i all slags terreng
Valtra traktorer er laget med en struktur og en utforming som gjør dem meget egnet som skogstraktorer. Høy bakkeklaring, flat buk, ypperlig sikt fra førerhuset, enestående ergonomi og 180 grader vendbart førersete er Valtra standard. I tillegg kan du spesialbestille det du ellers måtte trenge. Ekstra stålbuk, stålramme rundt tanken, spesialdesignet skogsførerhus, spesielle skogsdekk og mye annet.

Stor hydraulisk effekt skaper maksimale resultater
Alle traktorene i N serien kan leveres med ekstra stor hydraulikkpumpe. Hvis du trenger ekstra hydraulikkapasitet kan Valtras partnere levere en frontmontert pumpe som leverer så mye du måtte ønske for de redskaper du måtte ha med ekstra stort oljebehov.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Tilbake til toppen

HiTech - Pålitelig Powershift

 • Tre-trinns Powerskift - opp til 36 hastigheter i begge retninger
 • Lettkjørt og komfortabel med automatiske girfunksjoner
 • HiTrol turbinkløtsj kan leveres. Det gir enda mykere start og stopp
 • Åpent senter system, mekanisk betjente ventiler
 • Hydraulikk med 73 l/min eller 90 l/min som tilleggsutstyr

Har du en N Serie HiTech traktor?
Finn informasjon om traktoren din

Modell Maks. effekt hk (kW)
standard/boost
Maks. dreiemoment Nm
standard/boost
Oljemengde l/min
standard (ekstra)
N93 99 (73) /- 430/- 73 (90)
N103 111 (82) / - 465/- 73 (90)
N103.4 111 (82) / 121 (89) 460/490 73 (90)
N113 124 (91) / 130 (96) 510/530 73 (90)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 73 (90)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 73 (90)
Belastningsdata for disse modellene
open

Finn ut hvordan en HiTech traktor kan tilpasses dine behov.

Jordbearbeiding og transport

Enda mer komfort på jobben
For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med forakselfjæring og førerhusfjæring. Automatisk klimaanlegg og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med forakselfjæring og førerhusfjæring. Automatisk klimaanlegg og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.


Valtra yter det som trengs også når det gjelder trekkraft
I tilfeller der traktorens standard vekt er for liten kan traktorene leveres med tilleggsvekt i buken, hjul- eller frontvekter direkte fra fabrikken. Det veiavhengige kraftuttaket gjør traktoren mer anvendelig til en rekke oppgaver. Der lokale forskrifter tillater det, leveres de større traktorene i N-serien med kjørehastigheter opptil 50 km/t. Veidekk kan spesifiseres og leveres direkte fra fabrikk

Minimal fare for skade og ulykker
Valtra traktorer har en rekke innebygde sikkerhetsdetaljer som lett tilgjengelig førerhus, sikkerhetsbelte, ergonomisk plasserte spaker, pedaler og instrumenter, hydrauliske våte skivebremser og traktorens hovedbryter. Traktoren har også en rekke andre sikkerhetsdetaljer som kan forebygge og hindre skader og ulykker. Pneumatisk tilhengerbrems kan leveres i de land der dette er lovlig. Førerhuset kan leveres med brannslukker, nødbrems, roterende varsellys, ekstra Xenon arbeidslys og mye annet.

Arbeid på jordet

Enda mer komfort på jobben
Traktorene i N serien kan leveres med fjæring på foraksel og førerhus og en rekke andre komfortsystemer for førerhuset. Når man kjører med slåmaskiner og TwinTrac reversesystem bedres ikke bare ergonomien, men arbeidet går også fortere og blir mer pressist.

Arbeid med frontlaster

Myk start og stopp
Traktorene i N serien har automatiske girkasser som reduserer behovet for å gire. En kombinasjon av programmerbart vendegir og HiTrol turbinkløtsj gjør start og stopp både mykt og presist.

Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre de fleste oppgavene på gården. Et stort utvalg av forskjellige frontlastere og utstyr til disse kan leveres direkte fra fabrikk. Det er meget enkelt å koble lasteren på og av.

Perfekt kontroll selv der det er liten plass
Traktorene i N serien er kompakte, effektive og lettkjørte selv på trange steder. Fabrikkmonterte Valtra frontlastere passer perfekt til traktorens egenskaper. Hjulene har fullt utslag for sving og pendling og traktorenes beskjedne svingradius beholdes selv om med frontlaster.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Offentlig virksomhet og anlegg

Enda mer komfort på jobben
For ytterligere å øke komforten ved transport og gjennom lager dager på åkeren kan traktorene leveres med forakselfjæring og førerhusfjæring. Automatisk klimaanlegg og Xenon arbeidslys bidrar også til mer komfort og høyere sikkerhet.

 Allsidig bruk av traktorer
Valtra traktorer kan leveres spesialtilpasset for å mestre en rekke ulike oppgaver. Derfor kan traktoren utnyttes fullt ut hele året. En lang rekke utstyr leveres ferdig montert fra fabrikk. Slik blir Valtra en all-rounder for anlegg og offentlige etater. Eksempler på dette er førerhus med ekstra sikt til siden, Valtra LHLINK trepunkt foran, frontlaster, kraftuttak foran, veidekk, anleggsdekk, ISOBUS kommunikasjon med redskap og mye annet.

Minimal fare for skade og ulykker
Valtratraktorene har mye sikkerhetsutstyr som standard. De er lett å komme ut og inn i førerhuset. Det er polykarbonatvinduer. Det er elektrisk hovedbryter. Det er vektsensor på førersetet eller en nødknapp for kraftuttaket bak på traktoren. Traktoren kan også leveres med tilhengerbremsventil, et eller to roterende varsellys, sikkerhetssele for passasjeren, brannslukker, nødbrems, reversvarsler og mye mer.

Skogbruk

Spesialiserte traktorer med høy annenhåndsverdi
I sesongbetont skogsarbeid er en Valtra skogstraktor et godt alternativ til spesialiserte skogsmaskiner. Valtra med partnere tilbyr et stort utvalg av utstyr og redskap som gjør din Valtra til en meget allsidig skogsmaskin.

Pålitelig og sikker i all slags terreng
Valtra traktorer er laget med en struktur og en utforming som gjør dem meget egnet som skogstraktorer. Høy bakkeklaring, flat buk, ypperlig sikt fra førerhuset, enestående ergonomi og 180 grader vendbart førersete er Valtra standard. I tillegg kan du spesialbestille det du ellers måtte trenge. Ekstra stålbuk, stålramme rundt tanken, spesialdesignet skogsførerhus, spesielle skogsdekk og mye annet.

Stor hydraulisk effekt skaper maksimale resultater
Alle traktorene i N serien kan leveres med ekstra stor hydraulikkpumpe. Hvis du trenger ekstra hydraulikkapasitet kan Valtras partnere levere en frontmontert pumpe som leverer så mye du måtte ønske for de redskaper du måtte ha med ekstra stort oljebehov.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Tilbake til toppen