SMART I STØRRELSE.
PERFEKT I YTELSE.

SMART I STØRRELSE.
PERFEKT I YTELSE.

Se og føl

Beregn og bygg

Effektdata

PÅLITELIG ÅR ETTER ÅR

Vi vet at skal en jobb gjøres rett, må vi gjøre den selv. Derfor lager vi alle hovedkomponentene selv. Vi har selv designet og konstruert det intelligente chassis, den robuste girkassen og førehuset med god plass. AGCO Power, ”sisu”, har vært Valtra-motoren i mer enn 60 år. Det er motoren som definerer standarden for pålitelighet.
Plass og styring

KVALITET SOM VISES, MEN IKKE HØRES

Den unike konvekse formen på førerhuset gir mer plass der den trengs mest: på høyde med skulder og albue. Vinduene gir nesten 7 m2 med sikt. Førerhuset er smalt foran for å gi plass til eksosrøret og høyt luftinntak. Det er bygget for TwinTrac som gir et førerhus for begge kjøreretninger og med et 180° svingbart sete og nok av plass til beina bak. Som alltid med en Valtra-traktor, er N-serieførerhuset en stille arbeidsplass. Takket være de solide, tettsittende dørene (én eller to), utmerket isolasjon og færre hull til rør, er støynivået i førerhuset på omtrent 70 dB. Selv under tøffe arbeidsforhold er det ikke mer støy inni førerhuset.

USLÅELIGE VALGMULIGHETER

Valtra N-serien gir deg flere valgmuligheter enn noen andre. En erfaren salgsmann kan hjelpe deg å skreddersy en arbeidsmaskin som tilfredsstiller dine behov. Valtra har seks krafttrinn og fem transmisjons- og hydraulikk-kombinasjoner: Hitech, HiTech med HiTrol, Active, Versu og Direct. Valtra N-serien med HiTech- og Active-modellen kan utstyres med standard brukergrensesnitt eller med en praktisk og lettbrukt Valtra ARM.

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMLENET i N-SERIEN.

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMLENET i N-SERIEN.

SmartTouch – Finsk design og ingeniørkunst uten sidestykke. Mer intuitiv enn smarttelefonen din. Det er lett å komme til innstillinger med kun to hurtige bevegelser eller sveip.

Les mer om det nye Valtra SmartTouch-armlenet

Tilbake til toppen

SPESIALISERT TIL ALT. KOMPROMISS I INGENTING.

På dine jorder, er det ikke to dager som er like. Det er grunnen til at vi har bygd N-serie traktorer for å yte maksimalt ved alle tenkelige oppgaver fra blandet gårdsdrift til kommunalt arbeid, fra melkedrift til kontraktørvirksomhet.
Tilbake til toppen

Kalkulator for eierkostnader

Takket være motoregenskapene, den robuste og allsidige girkassen, de lave vedlikeholdskostnadene og et utvalg av smarte traktorfunksjoner til N-serien, er de totale driftskostnadene til din Valtra lave. Bruk kalkulatoren for å se hvor mye du vil spare.
vs.
???
???
???
???


%

%

%

%

%

%
Tilbake til toppen

USLÅELIGE VALGMULIGHETER

Bygg din egen N med vår interaktive konfigurator.

Stramt budsjett? Ser du etter litt ekstra luksus? Velg det spesifikasjonsnivået som passer deg best med Valtra Redline, à la Carte og Valtra Unlimited.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER
Model

Maks. effekt (ISO14396) 

Modelltype
hk kW Nm Active Versu Direct  HiTech
N104 115 85 510   x
N114e 125 92 540   x
N124 135 99 580   x
N134 145 107 620 x x  x x
N154e 165 121 660 x x  x x
N174 201 148 800 x x  x x

 

Last flere spesifikasjoner >