Valtra er som skapt for det Valtra - Uslåelig i skogen

Valtra er som skapt for det Valtra - Uslåelig i skogen

Andre ting å gjøre også? Se hvordan Valtra kan hjelpe deg med det:

Skogen dekker 72% av Finland. Derfor lager vi verdens beste skogstraktorer.

Skogsarbeid med traktor krever det beste av både maskin og mannskap. I Skandinavia utføres det meste skogsarbeidet om vinteren. Korte dager, ekstrem kulde og enorme snømengder – men jobben må gjøres, uansett under hvilke forhold.

Hvorfor satse på en skogsmaskin som er laget for gjennomsnittlige utfordringer under gjennomsnittlige forhold? Hvis du er blant de beste, hvorfor skal du velge en maskin som er dårligere? Vi hos Valtra tror du trenger en maskin som er skapt for deg.

SKOGSFØRERHUS

SKOGSFØRERHUS - Solid konstruksjon og beskyttelse, optimal oversikt

Når du arbeider i skogen er det avgjørende at du har full sikt i alle retninger. Valtras skogsførerhus gir deg full oversikt i alle retninger, også oppover. Dermed kan du se alt det viktige rundt deg: trær, steiner, stubber og underlagets konturer. Gjennom panoramataket ser du også greinene du evt. må skjære ned.

Skogsførerhuset kan også leveres med SVC vindu uten stolpe. Da blir oversikten enda bedre.

TWINTRAC

TWINTRAC - En unik innovasjon fra Valtra

Skogsarbeid stiller krav til presisjon, allsidighet og god oversikt. Vår unike TwinTrac løsning gjør Valtra til en overlegen vinner i skogen. Løft opp rattet, løs ut setet og sving deg rundt. Du finner alt av nødvendig betjening bak i det ergonomiske førerhuset. Også pedaler og ratt.

Når du kjører i revers har du styrehjulene bak. Det gir svært liten svingradius. Det eliminerer behovet for mange unødige manøver. Dermed sparer du tid og krefter. Du kommer til på trange steder og kan kjøre i terreng som ellers ville vært utilgjengelig.

AGCO Power Motor

AGCO Power Motor - legendariske finske SISU - nøyaktig hva du trenger i skogen!

Som hjertet i en hver Valtra finner du AGCO Power motorer. Pålitelige hestekrefter som lar deg kjøre problemfritt gjennom de mest utfordrende skogsområder. Dette er gjennomprøvde motorer, oppdatert med nyeste teknologi. 

AGCO motorer har SISUTronic motorstyringssystem. Det optimaliserer ytelse og drivstofforbruk og får frem maksimal effekt og dreiemoment under alle forhold.  Med slikt utstyr blir du en vinner i skogen.

BUKBESKYTTER

BUKBESKYTTER - Tåler tøffe tak

Våre underleverandører leverer bukbeskytter i stål som passer perfekt til din Valtra. Den beskytter traktoren fra undersiden når du kjører over stubber og stein. 

Bukbeskytteren er et effektivt vern for girkasse, aksler og motor.  Den fordeler også belastningene jevnt over hele ramma og beskytter på den måten både traktor og evt. redskapsbraketter.

STÅLTANK

STÅLTANK - Beskyttelse for ekstreme forhold

I skogen overlever bare de tøffeste. Når en skal fram i skogen, på trange steder og i ujevnt terreng uten vei, er det viktig å beskytte traktoren mot skader fra greiner, stammer, stubber, og stein.

Derfor kan Valtra levere en fabrikkmontert heavy-duty 147-liters drivstofftank i stål. Vår standard SCR tank er selvsagt også forsterket.

FRONTPUMPE OG EKSTRA HYDRAULIKK

FRONTPUMPE OG EKSTRA HYDRAULIKK - Mere krefter

Trenger du kraftigere hydraulikk? Ikke noe problem. Våre partnere kan levere en frontmontert pumpe som leverer så mye du måtte ønske for de redskaper du måtte ha med ekstra stort oljebehov.

Tilbake til toppen