ET VERDENSOMSPENNENDE SERVICENETTVERK TIL DIN DISPOSISJON

ET VERDENSOMSPENNENDE SERVICENETTVERK TIL DIN DISPOSISJON

Våre tjenester

Det er viktig for oss at din Valtra forblir pålitelig og i god stand år etter år etter år. Vi tilbyr derfor service og reservedeler som hjelper deg å holde traktoren i stand til alltid å yte det den skal.

Trenger du manualer eller brosjyrer?

Velg modell og få alt det du trenger.

Reservedeler leveres raskt

Valtra unike reservedelsavdeling sørger for at du får det du trenger så raskt som overhodet mulig. Dermed holder vi traktoren din i gang så du ikke mister verdifull tid midt i den travleste sesongen. AGCO varemerke på delene garanterer for at du får originale Valtra deler som har gjennomgått nitidig testing og kontroll.

Mer om AGCO reservedeler

Reservedeler leveres raskt

Profesjonelt vedlikehold og service

Som Valtraeier har du tilgang til Valtra servicenettverk. Våre spesialutdannede servicefolk er spesialister på alle Valtramodeller, også den nyeste teknologien og de siste finessene. Selv om du ikke har behov for en utvidet garanti er det lurt å la Valtra spesialutdannede servicefolk ta hånd om traktoren din med jevne mellomrom. Det gir deg sikkerhet for at den vil fungere perfekt gjennom hele sin lange levetid. Dessuten øker annenhåndsverdien for maskiner som har fått regelmessig service og tilsyn.

Mer om service og vedlikehold

Min Valtra

Når du kjøper en Valtra traktor får du del i et verdensomspennende online nettverk som heter My Valtra Her kan du stille spørsmål, dele erfaringer, legge ut bilder og videoer og dele alt dette med Valtraeiere over hele verden.

Besøk www.myvaltra.com

Min Valtra