VALTRA
UNLIMITED

VALTRA
UNLIMITED

Valtra Unlimited

Rett fra fabrikk

Ubegrensede muligheter

Kontakt oss

Valtra Unlimited

Vi har konstruert hver eneste Valtra-modell til å fungere pålitelig selv under de mest krevende forhold samt å imøtekomme de spesifikke behovene hos sluttbrukerne.

Vi produserer kun traktorer i henhold til individuelle kundebestillinger, og hver traktor skreddersys på fabrikken etter kundens behov. På denne måten betaler Valtra-kundene kun for de spesifikasjonene som de virkelig ønsker og krever.

Gjennom årene har vi utvidet antall tilgjengelig alternativer under den vanlige produksjonsprosessen. Imidlertid har det ikke vært mulig å tilpasse alt tilbehør og utstyr på fabrikken - før nå.

Ved å introdusere Valtra Unlimited, har vi etablert en helt ny måte for å produsere individuelle traktorer til deg.

Rett fra fabrikk

Det nye Valtra Unlimited-studioet har åpnet på Valtra-fabrikken i Suolahti, Finland. Studioet kan tilpasse ethvert tilbehør og utstyr som ikke er tilgjengelig direkte på produksjonslinjen under den vanlige produksjonsprosessen.

Våre mekanikere på Valtra Unlimited er kvalifiserte eksperter som støttes av kompetansen og ekspertisen hos alle på fabrikken. Dette sikrer det høyeste kvalitets- og sikkerhetsnivået også for våre tilpassede produkter. Alt tilbehør og utstyr montert av Valtra Unlimited studio dekkes av fabrikkgarantien, og vi leverer også service og reservedeler til dette utstyret.

Valtra Unlimited – ferdig montert på fabrikken.

Rett fra fabrikk
Tilbake til toppen

Unlimited possibilities

På det nye Valtra Unlimited-studioet kan vi utstyre traktoren din slik at den er fullt tilpasset dine individuelle behov. Enten du er ute etter en traktor for vegvedlikehold, spesialisert utstyr for skogsarbeid eller en bestemt funksjon i jordbruket, kan du stole på Valtra Unlimited. Tilbehøret og utstyret som er tilgjengelig fra Unlimited-studioet omfatter bl.a. spesiell lakk, ekstralys, stereoanlegg, alko-lås og mye mer.

Du kan identifisere de spesialproduserte traktorene ut fra Valtra Unlimited-logoen i grillen og emblemet midt i rattet.

Tilbake til toppen

Kontakt oss

Uansett hvor kompliserte eller utfordrende dine ønske kan høres, ikke nøl med å kontakte oss. Din Valtra-forhandler vil hjelpe deg og fungere som din kontaktperson gjennom hele bestillingsprosessen.

Kontakt oss
Tilbake til toppen