share

Alle servicedeler i én pakke

Valtra servicesett er en praktisk innovasjon som vi håper blir mer utbredt i landbruksmaskinbransjen. Alle filtre, tetninger og andre deler du trenger for å vedlikeholde din egen traktormodell, er pakket klart i én praktisk eske.

– Våre servicesett er veldig nyttige for kunder, mekanikere og reservedel-spesialister. De eliminerer behovet for å hente frem, pakke og sende reservedeler individuelt, da de alle kommer i én pakke. Dette sparer både tid og logistikk i alle ledd av leveringsprosessen, forklarer Jari Luoma-aho, reservedelssjef hos Valtra.

Hvert servicesett inneholder flere dusin deler, og Valtras reservedelslager har nesten 200 forskjellige servicesett for forskjellige modeller og typer vedlikehold.

Populært hos mekanikere og kunder

– Jeg vil anslå at 75 prosent av servicesettene leveres til autoriserte Valtra-mekanikere og 25 prosent direkte til sluttkunder som ønsker å vedlikeholde sine egne traktorer. De er veldig praktiske for begge typer brukere, da bare én pakke er nødvendig. Gamle deler kan pakkes inn og legges i samme plastposer og eske som de nye delene kom inn i, sier Jari.

Servicesettene gjør det også enkelt å huske hvilke deler som må skiftes regelmessig. Når du kjøper deler enkeltvis, er det lett å glemme å bytte alle tetningene og andre relaterte deler. Servicesettene sørger for at traktoren vedlikeholdes i samsvar med vedlikeholdsskjemaet, og dermed forlenger traktorens levetid.

Servicesett – tre fordeler for deg

  1. Prisgunstig
    cirka 10–15 prosent billigere enn hvis du kjøpte de samme delene enkeltvis
  2. Praktisk og rask
    trenger ikke å samle inn og pakke deler enkeltvis
  3. Pålitelig
    alle deler som er nøedvendig for regelmessig vedlikehold, ingenting mangler og ingenting som glemmes