share

S-serien nå også tilgjengelig med Unlimited Studio

Den nye S-serien vil være tilgjengelig med full Unlimited tilpasning når produksjonen starter ved Suolahti-fabrikken. Tidligere ble S-serien bygget i Frankrike, og tilpasningsmulighetene var betydelig mer begrenset.

Produksjonen av den nye S-serien i Suolahti gjør at den kan bli fullt utstyrt fra Unlimited Studio. Unlimited Studio feirer 10 årsjubileum i år, og over en tredjedel av traktorene som produseres ved Suolahti-fabrikken er utstyrt der.

– Endringen er veldig stor. Nå kan kundene få sin S-serietraktor individuelt skreddersydd deres eget behov direkte fra Unlimited Studio ved fabrikken, sammen med alt det grunnleggende fabrikkutstyret de kan velge mellom, sier Aapo Aijasaho.

Unlimited Studio ligger vegg-i-vegg med Suolahti-fabrikken. Unlimited Studio jobber tett med produksjon, logistikk, innkjøp, reservedeler og vedlikehold og lover å oppfylle alle kundeønsker, så lenge de fysisk lar seg gjennomføre og de overholder lovene i det aktuelle landet. Antallet alternativer er bokstavelig talt ubegrenset.

Unlimited Studio har tradisjonelt levert mange traktorer med utstyr for veivedlikehold, skogbruk, landbruksentreprenører og flyplassoppgaver, for å nevne noen. Den nye S-serien vil også være populær blant entreprenører.

Over en tredjedel av traktorene som produseres ved Suolahti-fabrikken er tilpasset i Unlimited Studio. For den nye S-serien forventes andelen traktorer utstyrt med Unlimited-tilbehør å bli enda høyere. Tradisjonelt inkluderer det mest populære tilbehøret som etterspørres fra Unlimited Studio spesiallakk, ekstra- og varsellys, ekstra hydraulikk, ekstra strømuttak og elektriske koblinger, sikkerhetskameraer og skreddersydde interiørløsninger. I tillegg har det automatiske dekktrykksystemet og det automatiske sentralsmøringssystemet vært populært.

Mulighet for ekstrautstyr fra Unlimited Studio øker bruksområdene til S-serien.