share

Bygd sten på sten

Daglig leder Martin Nordbø i Nordbø Maskin er fornøyd med valget av Valtra N174 Direct som anleggstraktorer. De gir forutsigbare kostnader og har kvaliteten og brukervennligheten de etterspurte.

Sammen med brødrene Thomas og Knut Magne har Martin Nordbø bygd opp entreprenørselskapet Nordbø Maskin på Jæren. For selskapet med nærmere 100 ansatte handler maskinvalg om kvalitet og brukervennlighet. Nylig fikk de to Valtra N174 på plass.

– Vi bruker traktorer til ganske mye forskjellig og har 15 stykker i dag. Vi har hatt ulike merker, og nå var vi på jakt etter noe annet. Under Agrovisjon kikket vi på flere merker, og broren min Thomas var gira på Valtra. Da falt vi ned på Valtra N174 Direct, og kjøpte to like fra Eiksenteret Klepp, en med og en uten laster. Begge normalt utstyrt slik at vi kan få en god annenhåndsverdi når vi selger dem, forklarer Martin Nordbø.

En av sjåførene var også positiv til Valtra. Han viste at det var et merke som dukket opp på finn.no når du søker på brukte traktorer som har kjørt minst 10 000 timer.

– For oss var driftssikkerhet og kvalitet viktig. Valtra var ikke rimeligst, men totalpakken med fem års fabrikkgaranti og gode leasingbetingelser var viktig. Dermed har vi forutsigbare kostnader de neste fem årene.

Nordbø Maskin er med sine 100 ansatte en av de største entreprenørene i Rogaland. De leverer mye entreprenørtjenester innen vei og VA for stat og kommune, men også alt fra graving av hustomter til industribygg og parkeringsanlegg. Etter åtte måneder er de fornøyd med Valtra.

Jarle Høitomt-Bjørnsen og Trond Boie Revheim er begge fornøyde med å kjøre Valtra. De trekker fram fjæring og kjørekomfort som viktig i en travel arbeidshverdag.

– Begge traktorene er utstyrt med Foss-Eik dumperhengere. Sjåførene har også vært med på valget, og de er positive. De trekker spesielt fram fjæring og kjørekomfort. I tillegg er Eiksenteret Klepp en viktig sam-arbeidspartner for oss. De er imøtekommende og yter service når vi trenger det, selv om det er utenfor arbeidstid, forklarer Nordbø.