share

Møt oss på Agrovisjon i Stavanger

Valtra er på plass i Stavanger Forum under årets Agrovisjon 4. til 6. november. Her viser vi fram traktoren i A-serien, G-serien, N-serien, T-serien og en Q305 fra den splitter nye Q-serien. Du finner Valtra sine representater på standen til Eiksenteret Klepp, sammen med redskaper fra våre partnere FMG og Kesla.

Agrovisjon arrangeres hvert tredje år og inkluderer både utstilling, konferanser og kurs. Omkvelden er det sosialt program med festmiddag og bondepub. Fredag og lørdag er det åpent fra 09:00-18:00, og søndag fra 10:00 til 16:00.

Les mer og kjøp billetter på Agrovisjon sine egne sider

 

Registrer deg i dag

Registrerer du deg på forhånd er du med i trekningen av kule premier fra Valtra.
Registrer deg her

LES OGSÅ DISSE SAKENE

Den beste smart teknologi-traktoren

Økende drivstoffpriser og økende kostnader legger press på alle for å være så effektive som mulig. For entreprenører kan det å ha den rette traktorflåten utstyrt med riktig smart teknologi utgjøre forskjellen mellom å få en anstendig fortjeneste eller ikke.

Les hele saken

Øk produktivitet og fortjeneste

For store profesjonelle bønder og landbruksentreprenører er tid en viktig innsatsfaktor. Å benytte anledningen mens været er bra, før avlingen ødelegges i neste regnskur, kan ofte innebære en kort periode med lange dager for å få inn avlingen.

Les hele saken